CURSURI DE IGIENA

Centrul Medical Natisan Pitesti, str. Gavana III, Bl. M 3a, jududetul Arges, in conformitate cu Ordinul comun al ministrului sanatatii si al ministrului educatiei si cercetarii si tineretului nr.1.225/5.031/2003 este avizata sa realizeze programe de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena pentru urmatorele module:

  1. Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor.
  2. Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc).
  3. Productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate.
  4. Servicii de ingrijire corporala (cosmetica,frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj, etc)
  5. Servicii de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.
Cursuri Prim Ajutor

CURSURI DE PRIM AJUTOR

Centrul Medical Natisan Pitesti, str. Gavana III, Bl. M 3a, jududetul Arges, in conformitate cu Ordinul comun al ministrului sanatatii si al ministrului educatiei si cercetarii si tineretului nr.1.225/5.031/2003 este avizata sa realizeze programe de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de acordare de prim ajutor.

Medicina Muncii/SSM

CURSURI DE SSM

Centrul Medical Natisan Pitesti, str. Gavana III, Bl. M 3a, jududetul Arges, in conformitate cu Ordinul comun al ministrului sanatatii si al ministrului educatiei si cercetarii si tineretului nr.1.225/5.031/2003 este avizata sa realizeze cursuri de SSM.