MEDICINĂ INTERNĂ

Medicina interna reprezinta o specialitate medicala prin intermediul careia se urmareste prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne la adulti. Consultatia de medicina interna reprezinta o evaluare complexa, globala, aceasta ramura medicala situandu-se la intersectia pneumatologiei, cardiologiei, gastroenterologiei si nefrologiei.

Medicina muncii – gamă completă de servicii medicale pentru angajați la Natisan

Medicina muncii este o ramură medicală ce presupune activități de prevenție, diagnosticare și managementul bolilor profesionale, precum și supravegherea stării de sănătate a angajaților la locul de muncă. Această specialitate medicală evaluează dinamica stării de sănătate a unui angajat, depistând în timp util dacă aceasta a suferit modificări, lucru extrem de important, mai ales în cazul persoanelor care lucrează în medii ce pot favoriza apariția bolilor profesionale. Dacă ești în căutarea unui cabinet pentru medicina muncii, Natisan îți pune la dispoziție servicii medicale complete, printre care eliberarea fișei de aptitudini pentru angajare, controlul medical periodic, dar și avize și certificate medicale, cum ar fi cele de port armă sau pentru atestarea stării de sănătate a conducătorului unui autovehicul.

Cabinet pentru medicina muncii ce oferă soluții medicale eficiente, în concordanță cu nevoile fiecărui angajat

Indiferent de mărimea unei companii și de natura activității pe care o desfășoară, medicina muncii este obligatorie. Natisan este un cabinet medical cu experiență în acest domeniu, având o echipă de medici specializați în medicina muncii și capabili să ofere un bilanț complet al stării de sănătate al angajaților. Deoarece analizele și consultul de medicină a muncii variază în funcție de domeniul de activitate, specialiștii noștri te pot ajuta cu informații complete în acest sens. Dacă ești în căutarea unui medic de medicină a muncii în Pitești sau în orașe din apropiere, precum Curtea de Argeș, Câmpulung sau Râmnicu Vâlcea, Natisan oferă soluții complete și esențiale atât pentru angajator, cât și pentru angajat. De asemenea, poți beneficia, printre altele, de servicii medicale pentru siguranța transporturilor, medicină de urgență, recuperare medicală sau medicină generală.

Serviciile furnizate de acest departament pot fi oferite atat in sistem de decontare cu CAS cat si contra cost.

Tot in specialitatea de medicina interna se incadreaza ingrijirea adultilor cu boli complexe, atat in spital, cat si in ambulatoriu. Aceasta specialitate este bazata pe stiinta si supusa principiilor etice si holistice de ingrijire. Medicina interna analizeaza rezultatele altor specialitati medicale si le integreaza in strategii de diagnostic, tratament si ingrijire.

SERVICII

  • Consultație medicină internă
  • Determinare indice braț-picior
  • Interpretare analize
  • Monitorizare EKG (înregistrări 24 ore)
  • Monitorizare tensiune arterială
  • EKG de efort

DR. MELINCU LILIANA

medic specialist medicina interna, competente in managementul medical al sportivilor

DR. STOICA ANDREI

medic primar Medicina Interna -competenta in Ultrasonografie Generala