ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

Ortopedie pediatrică – totul pentru confortul celor mici

 Indiferent de vârstă, sănătatea copilului tău este o prioritate și, uneori, pot apărea situații în care să aibă nevoie de îngrijire medicală specializată. Prin serviciile de ortopedie pediatrică de la Natisan din Pitești, suntem aici pentru a le oferi tuturor micuților investigații medicale de calitate și o abordare prietenoasă și empatică. Echipa noastră este complet dedicată sănătății și fericirii celor mici, ajutându-i să crească puternici și sănătoși.

 În clinica noastră din Pitești ai posibilitatea de a găsi o echipă de ortopezi pentru copii, bine instruiți și cu experiență în domeniu. Ne dorim să oferim consultații de ortopedie pentru copii și diagnostice precise, abordând o atitudine prietenoasă cu micuții. Indiferent dacă este vorba despre corectarea malformațiilor congenitale, tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale sau gestionarea fracturilor, suntem aici pentru a oferi soluții individualizate, precum și recuperare medicală după orice intervenție.

Ortopedul pediatru – specialistul care îl va ajuta pe micuțul tău să se joace vesel din nou

Înțelegem importanța unui diagnostic corect și rapid în cazul copiilor. Cu echipamente medicale de ultimă generație, inclusiv ecografie ori alte mijloace imagistice, suntem pregătiți să identificăm problemele cu precizie și să dezvoltăm planuri de tratament adaptate. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a veni la o consultație de ortopedie pediatrică cu trimitere, iar noi te vom primi rapid alături de micuț.

 Știm cât de importante sunt confortul și încrederea copiilor în timpul tratamentului medical. Astfel, medicul ortoped pentru copii adoptă o atitudine empatică și prietenoasă, în special pentru crea o atmosferă pozitivă în timpul vizitelor la clinica noastră. Totodată, suntem conștienți că părinții joacă un rol esențial în îngrijirea copiilor lor. Din acest motiv, promovăm colaborarea dintre medicii noștri și părinți.

Te așteptăm la Natisan pentru a beneficia de consultații de ortopedie pediatrică pentru copii, dar și pentru numeroase alte tipuri de investigații și tratamente. Împreună putem colabora pentru a te face bine pe tine, dar și pe cei dragi ție!

SERVICII:

  1. Consultație ortopedie pediatrică
  2. Consultație de control ortopedie pediatrică
  3. Interpretare analize ortopedie pediatrică

DR. FIRU DANIEL

medic specialist ch. ortopedica – pediatrica